Wat?

Groepsreizen met aandacht voor cultuur, natuur, wellness en gastronomie.

Naar waar?

Napels en omgeving: zuiderse zon, betoverende natuur, rijk aan cultuur en de lekkerste Italiaanse gerechten.

Voor wie?

Groepen tot 12 personen: een reis met vrienden, collega's, familie die Italië op een andere manier willen ontdekken.
(Mogelijkheid tot grotere groepen mits overleg)

Groepsreis naar Italië

Zowel voor de cultuurliefhebber, de natuurliefhebber als voor de fervente citytripper en shopper, biedt deze groepsreis naar Italië u een overdaad aan interessante plekjes. Het wordt immers een unieke tocht ver van het massatoerisme, die u via romantische wegen door vredige landschappen zal leiden, die uw geest en zintuigen zullen betoveren. Let wel... de plaatsen zijn beperkt!

Waarom Zuid-Italië?

Zuid-Italië is een schitterende streek met prachtige natuur, kunst en cultuur. Met steden als Napels, Vietri sul Mare en Castellabate heeft deze streek heel wat te bieden. Een gevarieerd programma wordt voor u opgesteld zodat u kunt genieten van de Italiaanse gastronomie, indrukwekkende archeologische sites, wijndegustaties op een unieke locatie, een zeiltocht langs de kustlijn of van een welverdiende wellness en zoveel meer.

Deze groepsreis naar Italië is op maat van levensgenieters, die Italië op een unieke, authentieke manier willen ontdekken.

Benvenuti nel Sud werd opgericht door Italië specialiste Christine Meert. Als reisgids zorgt Christine ervoor dat u tijdens deze 5-daagse groepsreis naar Italië optimaal van uw vakantie te kunnen profiteren.

Restaurant Villa Vitis, een stukje Toscane in Haspengauw.

Privacy - Webdesign Mountmedia webdesign Mountmedia